Kavijar od cikle u usporenom kuhaču

Da, danas sam imao sreću pripremiti takvu deliciju koja je svima oduzela dah. Zainteresiran? A ovo je samo kavijar od cikle u sporoj ploči za kuhanje. Ne znam, možda je ovaj kuhinjski pomoćnik učinio svoje malo i doprinio zadivljujućem ukusu, ali takav kavijar nikada u životu nisam okusio. Čak je i kći, koja ovu korisnost nije pojela do danas, nakon što je test počela jesti.
Za kuhanje kavijar Odabrao sam samo zrelu repe, čija se sorta zove „Bordeaux“. Da budem iskren, u zemlji uvijek sadim samo ovu sortu. Pokušao sam ga posaditi nekako drugačije, ali ovo povrće je nekako izduženo i ne tako ukusno. Ali vratimo se samom receptu.

Potrebne komponente:
- 1 repa,
- 50 mililitara rajčice,
- 1 luk,
- 1-2 češnja češnjaka,
- sol po ukusu,
- šećer po ukusu,
- 0,5 žličice kumina (ovaj sastojak se može ukloniti),
- suncokretovo ulje

potrebni sastojci
Prije svega, pecite repe jednu satu u pećnici.
Povrće ogulite nožem.
Narežite ga na rernu. Moguće je s velikim odjelima ili malim - to nije važno.

naribati repe
Ogulite i nasjeckajte luk i češnjak.

nasjeckajte luk i češnjak
Ulijte ulje u zdjelu za kuhanje, stavite luk i češnjak, pržite sve na režimu "Fry".
U prženo povrće dodajte mljevenu repu.

dodajte repe
Zatim dodajte sol, šećer i kumin. Ulijte i rajčicu.

dodajte kumin

dodajte sol
Na multicookeru postavite način "Quenching" na 30 minuta.
Stavite pripremljeni kavijar od cikle u staklenku u staklenke ili plastične posude i čuvajte u hladnjaku. Takva delicija košta i do mjesec dana, ali vjerujte mi, pojest ćete je mnogo brže, u to ne možete ni sumnjati. Ljubiteljima ovog povrća savjetujemo da se uzmu u obzir recept kuhanja repe s marinadom od oraha, Ovo je ukusno.
Pomozi sebi!

staviti u staklenke
» » Kavijar od cikle u usporenom kuhaču