Cvekla s marinadom od oraha

Repe s marinadom od oraha! Jeste li čuli za takvu užinu? Kako ukusno ispada! Samo riječi ne mogu opisati okus i osjećaje koji vas preplave kada kušate ovu deliciju. Nisam probao kotrljati ovu prazninu za zimu, vjerojatno sam se samo, nekako bojao da staklenke neće izdržati cijelo zimsko razdoblje. Ali kuhati ga otprilike tjedan dana ili tjedan i pol samo je za mene. Nakon što kuham repe s marinadom od orašastih plodova, samo ih pošaljem u staklenku u hladnjak, a onda ih samo izvadim i poslužim do stola..
Ne želim reći da je repa vrlo zdravo povrće, ne sviđa mi se kad ljudi slikaju cijeli list. Mislim da su svi upoznati s njegovim korisnim svojstvima, pa odmah o glavnom, o količini potrebnih sastojaka, koji su najčešći, a mislim da neće biti problema s njihovom kupnjom. Marinirana repa, recept za koji predlažem, priprema se prilično jednostavno, kao što možete i sami vidjeti. Također savjetujemo da obratite pažnju na to kako možete kuhati kisele repe u poljskom, također je vrlo ukusna i jednostavna.
Dakle, komponente, kao što sam rekao gore, su najpristupačnije što se možete sjetiti.

Sastojci:
- 1 velika repa,
- pola limuna,
- 30 grama oraha,
- 1 žlica biljnog ulja ili bolje maslinovo ulje,
- sol po ukusu,
- ocat po ukusu

Potrebni sastojci
Pecite repe u pećnici. Bit će dovoljno 1-1,5 sati (sat vremena - za malu repu, 1,5 - za veliku).

ispeći repe
Ogulite i narežite repe na tanke kriške.

nasjeckajte repe
Kombinirajte ocat i ulje u posudi.

kombinirati ocat

sipati ulje
Iscijedite limunov sok.

iscijediti sok od limuna
Dodajte sol.

dodajte sol
Zatim sjeckani i oguljeni orah. Uvijek ih sam mljevam blenderom..

dodajte orahe
Umiješajte marinadu.

promiješati
Stavite repe u staklenku i svaku krišku povrća prelijte marinadom.

presavijte repe

dodajte marinadu
Kisela repa bit će spreman za upotrebu za jedan sat.
Uživajte u jelu!
» » Cvekla s marinadom od oraha