Strelice češnjaka u korejskom stilu

Strelice češnjaka nisu samo jestive, već su i ukusne. U strelicama češnjaka postoje i mnoge prednosti i vitamini. To je još uvijek isti češnjak, samo u zelenom obliku. Samo što strijele nisu tako oštre kao češnjak koji raste u zemlji, ali inače su strelice aromatične poput češnjaka i pomalo začinjene, začinjene. A ako ih i kuhamo na korejskom, tada ćemo dobiti izvrsno predjelo. Tradicionalno povrće u korejskom stilu je začinjeno začinima: za korejsko povrće možete uzeti gotove začine, oni se prodaju u vrećicama na policama trgovina. To je gotova smjesa koja se lako nanosi na razna jela. Ali začine možete uzeti odvojeno i sami ih miješati. Korejska jela su u meni uvijek izazivala burne emocije, jer imaju vedar i bogat ukus. Kako možete odbiti takvu ukusnost, pogotovo ako je možete kuhati kod kuće. Ogromnu ulogu u korejskoj kuhinji igra mljeveni korijander, korisna je i ljuta paprika, koja će jelu dodati potrebnu ljutost, jer su korejski zalogaji uvijek začinjeni i ljuti. Upravo sam imao odličnu gotovu začin za korejsko povrće, štoviše začinjenu. Stoga nisam pričekao niti sekundu, već sam odmah počeo kuhati, jer sam na večeru čekao goste, a moj suprug je išao pržiti kebab. Moje korejske strelice češnjaka savršene su za meso. Ovo će biti vruća grickalica s vrućim svježim prženim mesom. Nemam manjak strelica češnjaka. Kad stignemo u dacha, uvijek ih možemo skupiti, a priprema ih nije teška. priprema strijele češnjaka brzo, pa nakon skupljanja strelica u vrtu, uvijek ih koristite u kuhinji i ne bacajte. Ljubazno sam vam opisao recept za ukusno jednostavno jelo..

Sastojci
Potrebni proizvodi:

- 300 grama strelice češnjaka,
- 2 češnja češnjaka,
- 1 čaj. l. granulirani šećer,
- 0,5 žličica l. sol,
- 1 tablice. l. 9% octa,
- 1 lovorov list,
- 2-3 stola. l. biljno ulje,
- 1 čaj. l. korejska začin.

Pripremite strelice
Pripremimo strelice od češnjaka: običnim nožem odrežite sve stabljike, a ostale strelice prikladne su za kuhanje.

Ispiranje
Strelice operemo, a zatim ih malo oljuštimo. Dobit ćete trake duljine 5-6 cm.

Pržiti
Strelice ćemo započeti u biljnom ulju, one će ispuštati ugodnu začinjenu aromu.

Istisnite češnjak
Kroz stisak stisnite nekoliko češnjaka češnjaka izravno strelicama, dodajte malo lovorovog lista za miris.

Dodajte sol, šećer
Dok se strelice prže dodajte sol, malo šećera i ulijte ocat.

Dodajte začine
Na kraju začinite korejskim začinima i ugasite vatru nakon minute. U prosjeku, strelice se ne prže dugo, oko 15 minuta za cijelo jelo.

Sastavljeno
Gotove strelice češnjaka mogu se poslužiti i tople i ohlađene. Pogledajte i kako kuhati ukusno kisele strelice češnjaka za zimu.

Uživajte u jelu
Spremna zakuska u korejskom stilu ne samo da će ukrasiti vaš stol, već će i vašu večeru učiniti svečanom i originalnom. Dobar tek!
Pogledajte slične recepte

» » Strelice češnjaka u korejskom stilu