Adjika od repe

Pa, napokon sam našao minutu vremena i želim vam reći originalnu i vrlo ukusnu pripremu za zimu. Ovo jelo pripremam za svoju obitelj više od jedne godine i želim reći da je to u velikoj potražnji. Adjika od repe - upravo će se o ovom predjelu raspravljati danas. Ova originalna začina, koja će vaša mesna jela učiniti još ukusnijima, pružit će im besprijekoran okus i prekrasnu aromu. Već sam puno puta stavio adjiku od repe u stolu i želim napomenuti da je puno popularnija od bilo koje začinjenosti. Moji prijatelji odavno se prepuštaju njegovom začinjenom ukusu, a recept dijele s prijateljima. priprema adjika proizvedeno od repe jednako je lako kao i ljuštenje krušaka, pa nema potrebe odgađati pripremu za kasnije, napravimo ovo kulinarsko remek-djelo i cijenimo njegov ukusan okus i aromu.

Sastojci:
- 1 kilogram repe,
- 1 šalica šećera,
- 1 šalica suncokretovog ulja,
- 2 žlice soli,
- 0,5 litara rajčice,
- 0,5 kilograma slatke paprike,
- 0,5 kilograma gorke paprike,
- 3-5 kiselih jabuka,
- 3 glave češnjaka

potrebni sastojci
Kuhanu repu, ogulite, nasjeckajte i stavite u zdjelu blendera. Sve samljeti dok ne postane glatko.

uviti repe
Stavite uvijenu repe u zdjelu.

stavite repe u zdjelu
Ogulite jabuke i češnjak. Prerezati koru.
Jabuke, češnjak, papriku i ljutu papriku samljeti u blenderu.
Dobivenu hranu stavite u zdjelu..

izloži upletene namirnice
Ulijte ih rajčicu.

sipati rajčicu
Zatim dodajte sol, šećer, suncokretovo ulje.
Stavite adjika na vatru i pirjajte 15 minuta.
Nakon što se adjika od repe dobro ohladila, možete je sigurno servirati za stol, na primjer, crvenom bordu.
Ovaj adjika može se čuvati u hladnjaku do dva tjedna. Također savjetujemo da naučite kako kuhati orah adjika, ukusna je, nekomplicirana i zdrava.

cool adjika
» » Adjika od repe