Pire od kravlje za zimu

Pire od kvrga za zimu, recept, uz fotografiju koje predlažem, neobičan je, ali sasvim potreban pripravak, pomoći će vam da ukusno provedete zimsko vrijeme. Uz njegovu pomoć možete stvoriti kulinarska remek-djela i iznenaditi obitelj, pa čak i goste. Nećete se sramiti staviti na stol jelo pripremljeno s dodatkom kravljeg pirea, iznenadit će goste nevjerojatnim i profinjenim ukusom koji će ih dugo pamtiti. Siguran sam da će se gotovo svi postrojiti kako bi dobili ovaj tajni recept, jer za njegovo postojanje ne zna mnogo ljudi..
Pire od sorrea pomoći će vam u pripremi ukusnih mesnih jela, možete ga dodati u prilog, kuhati ukusne prve tečajeve iz njega, pa čak i dodati pecivu - ova je opcija u našoj obitelji velika potražnja. Pire od sorrea definitivno će pronaći svoju upotrebu u vašoj kuhinji, a pomoći će vam u pripremi ukusnih jela, čiji će okus zasigurno cijeniti vaša obitelj. Dakle, nemojte biti lijeni založiti se ovom neobičnom pripremom za zimu što je više moguće, kako biste kasnije imali od čega kuhati ukusna jela. Ispod ćete pronaći detaljne fotografije izrade pire od kislica, ja sam ih napravio tako da lako možete pripremiti ovo prazno. I ne zaboravite podijeliti recept sa svojim prijateljima, koji će vam biti zahvalni na ovome, i definitivno će s vama podijeliti svoje fantazije o kuhanju ukusnih jela s ovog pirea.
Sastojci:
- velika hrpa kislica,
- redovna voda iz slavine.

potrebni sastojci
Ulijte vodu u posudu i zagrijte na 60 stupnjeva.

ulijte vodu u posudu
Nekoliko puta peremo kislice pod mlazom tekuće vode, dijeleći gomilu na nekoliko dijelova kako bismo što bolje oprali zeleno lišće.
Stavite opranu kislicu na dasku za rezanje i odvojite sve repove. Sigurno ih šaljemo u kantu za smeće. Iako ih neki koriste za pripremu ovog recepta.

otkinuti repove
Listove kislice samljeti mlaznim uljnim miješalicom.

nasjeckajte kelj
Masu širimo u staklenke.

stavite masu u staklenku

pire
Svaku staklenku pire-pirea steriliziramo trideset minuta (u vodi koju smo prethodno zagrijali) i tek potom je zamotamo poklopcem za zimu.

Pire od kvrga za zimu - recept s fotografijom
Pogledajte druge recepti za berbu kislica za zimu.
Pogledajte slične recepte

» » Pire od kravlje za zimu